per a les municipals del 2019

Baltasar Garzón s'ofereix per anar en la candidatura de Carmena

L'exmagistrat considera que l'actual alcaldessa de Madrid és la persona ideal per ostentar el càrrec

Valora unir-se amb Actúa a la proposta de cara a les pròximes eleccions municipals del 2019

zentauroepp41780478 barcelona  25 de enero de 2018  baltasar garz n en la terraz181117124851

zentauroepp41780478 barcelona 25 de enero de 2018 baltasar garz n en la terraz181117124851 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’exmagistrat i promotor d’Actúa, Baltasar Garzón, ha expressat a Leganés el seu “recolzament clar” a l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i no ha descartat que la seva organització política s’integri a l’eventual candidatura de la regidora madrilenya de cara a les eleccions municipals de l’any que ve.

Notícies relacionades

En un acte sobre entitats municipals d’Actúa a Leganés, Garzón ha assenyalat que Manuela Carmena “és la persona ideal per continuar a l’Alcaldia de Madrid”. Així i tot i que ha admès que “ningú és imprescindible enlloc”, Garzón ha considerat que en el “repte de Madrid” la figura de Manuela Carmena sí que ho és. En aquest punt, no ha descartat que la seva formació política s’integri a la candidatura que l’alcaldessa de la capital està “dissenyant”, de la qual ha dit que “té un ampli espectre progressista”. 

“Jo personalment recolzo aquesta candidatura”, ha remarcat per emfatitzar, no obstant, que “qualsevol decisió” en aquest sentit “haurà de ser consensuada pels òrgans d’Actúa”. Quant a la polèmica generada amb els regidors del Govern de Madrid, l’exmagistrat ha manifestat que “pel bé de tothom”, Units Podem “haurà de solucionar” el contenciós sorgit.