CONSELL DE MINISTRES

Marlaska demana que no es deixi "un altaveu excessiu" a les pintades i els 'escraches' a Catalunya

El ministre de l'Interior adverteix que cal situar "en la seva justa mesura" els incidents protagonitzats per Arran i nega que hi hagi una "preocupació important" a l'Executiu

zentauroepp44815337 madrid 29 08 2018  politica   comparecencia del ministro del180829120342

zentauroepp44815337 madrid 29 08 2018 politica comparecencia del ministro del180829120342 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha fet una crida perquè no es doni "un altaveu excessiu" als últims incidents protagonitzats a Catalunya per les joventutsd’Arran.  Marlaska va voler restar importància als ‘escraches’ i a les pintades contra el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarenapintades, instructor de la causa contra els líders del procés.

"La coordinació entre la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i els Mossos és absolutament correcta, adequada i exemplar", ha advertit abans de precisar que "les mesures de resposta i prevenció estan en marxa". En aquest sentit, ha recordat les últimes detencions que s’han practicat i ha reiterat la voluntat del Govern de "treballar per generar confiança i seguretat". "Tampoc hi donem un altaveu excessiu: no s’ha d’ocultar, però cal situar-lo en la seva justa mesura", ha assenyalat després d’assegurar que "no hi ha una preocupació important" a l’Executiu per aquests incidents.