LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

El clatellot d'Albert Pla a Monedero: "Avui dia et porta a judici fins i tot Podem"

El cantant revela al fundador del partit morat que el van denunciar per dir que mataria tots els d'aquesta formació abans que els posessin escorta

pla

pla

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El sempre irreverent Albert Pla va fer sortir fa uns dies els colors al fundador de Podem Juan Carlos Monedero sobre la llibertat d’expressió i les condemnes a tuitaires i rapers.

En una entrevista en el programa de Monedero a la televisió de 'Público', 'En la frontera', el 5 de novembre passat, el politòleg es queixava de les penes de presó contra rapers o el procés contra Willy Toledo i deia a Pla que no es podia mirar cap a una altra banda.

“És fotut, sí, avui dia et porta a judici fins i tot Podem", li va replicar el cantautor, abans d’explicar que el van denunciar i el van condemnar per dir: "Mataria tots els de Podem abans que tinguin guardaespatlles".

Monedero es va mostrar incrèdul: "No et puc creure, si no ho van fer ni amb Jiménez Losantos, que deia fins i tot amb quina eina ho faria [...] Això és un disbarat".

Multa de 100 euros

Notícies relacionades

El Jutjat d’Instrucció número 4 de València va condemnar el 2015 Albert Pla a pagar una multa de 100 euros per una falta d’amenaces. No obstant, aquesta sentència va ser revocada per l’Audiència de València al considerar que l’afirmació del cantant no tenia "serietat, fermesa i determinació (o concreció del mal)".

La denúncia contra Pla va ser interposada per Ricardo Cano, que va ser candidat a secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana en les primàries celebrades aquell any.