ajuntament de madrid

Pablo Iglesias nega que perilli la integració de Podem en la candidatura de Carmena: "No sobra ningú"

"Intentar rentar els draps bruts fora de casa, als mitjans de comunicació, ens fa moltíssim mal, i fa mal al canvi polític", es queixa

zentauroepp45461366 graf6465  madrid  espa a   14 10 2018   el secretario genera181017101300

zentauroepp45461366 graf6465 madrid espa a 14 10 2018 el secretario genera181017101300 / BALLESTEROS

1
Es llegeix en minuts

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dijous que no perilla la presència de Podem en la candidatura que liderarà l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, per a les municipals del 2019, perquè "ningú sobra en aquest puzle tan complex" que s’ha de basar, segons el seu parer, en el respecte a les "diferències" de cada un i en els seus "procediments".

"Crec que ho hem de fer compatible tot. No sobra ningú en aquest puzle tan complex que al meu entendre és imprescindible perquè tornem a guanyar i governar", ha defensat en una entrevista a Radiocable.

Listen to "#LaCafeteraCartaAlRey .- Entrevista con el líder de Podemos @Pablo_Iglesias_" on Spreaker.

Això sí, Iglesias ha lamentat la "imatge tan trista" que, segons el seu parer, han donat per la crisi interna que s’ha generat per l’elaboració de les llistes municipals a Madrid. "Intentar rentar els draps bruts fora de casa, als mitjans de comunicació, ens fa moltíssim mal, i fa mal al canvi polític", ha avisat.

Imatge d’enfrontament

"Ens fa moltíssim mal quan ens dediquem a donar una imatge d’enfrontament que no ens ajuda. En aquest sentit, hem de continuar madurant. La nostra força política ha de buscar maduresa, arreglar els problemes dins, i després posar el nostre capital polític al servei del canvi. Ara em toca parlar-ne poc i fer molt", ha emfatitzat.

Així, ha insistit que per aconseguir construir una candidatura "en què hi hagi Carmena, Podem i IU" és imprescindible treballar "discretament". Això sí, també ha destacat la necessitat de mantenir les que, segons el seu parer, són "les claus per guanyar", i que consisteixen a "unir moltes peces diferents, ser capaços de mantenir unida la diferència, i respectar les diferències i els procediments i estils de cada un".

Serra: "Treballar junts"

Notícies relacionades

En la mateixa línia, la portaveu de Podem a l’Assemblea de Madrid, Clara Serra, ha defensat que la seva formació, l’equip de l’alcaldessa de la capital, Manuela Carmena, i el conjunt de forces polítiques que poden integrar una candidatura conjunta han "de remar junts en la mateixa direcció" per poder revalidar l’Ajuntament. 

En declaracions als mitjans de comunicació, a l’entrada del ple de l’Assemblea, Serra ha traslladat que espera que les desavinences "es resolguin com més aviat millor" per aconseguir una tasca comuna que és "importantíssima", anant tots a una".