POLÈMICA

Jordi Cañas diu "porqueria" a Toni Soler per insinuar que Rivera es droga

L'exdiputat de Ciutadans l'acusa de ser "ric i famós" a costa dels que humilia

combo

combo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exdiputat de Ciutadans al Parlament Jordi Cañas ha arremès aquest dimarts durament contra el director i presentador del programa de TV-3 'Està passant', Toni Soler, per haver insinuat que el líder del partit taronja, Albert Rivera, es droga.

Va ser en el programa d’ahir dilluns, quan Soler es va disculpar davant de l’audiència per arribar tard al·legant que li havia tocat passar per un "control sorpresa" a l’aeroport. "No tots tenim la sort d’Albert Rivera", afegia el presentador, en al·lusió al’incident que va protagonitzar el president de Ciutadans al Prat fa 15 dies, quan els seus escortes van rebutjar que se sotmetés a un d’aquests controls aleatoris per detectar tracesd’explosius o drogues.

"¿Però, per què s’hi va negar? Jo, quan vaig a l’aeroport, estic resant perquè em facin un control aleatori només perquè algú em toqui gratis. Ja està bé, mira quines bromes em feu dir per no parlar del tema de les drogues", prosseguia Soler.

Notícies relacionades

Aquesta insinuació ha revoltat Cañas, que ha dit "porqueria" a Soler i l’ha acusat de fer-se "ric i famós" a costa d’humiliar terceres persones. "Porqueria. És porqueria. Porqueria. Sí, ets porqueria. Ric i famós a costa dels que humilies, però simplement porqueria", han afirmat en un tuit.

L’expresident de Societat Civil Catalana Josep Ramon Bosch també ha desqualificat el comentari de Toni Soler presentant Rivera "com un drogoaddicte" i ha titllat el presentador de "pocavergonya i milionari".