UNIVERSITATS

Marhuenda, nou professor de la Universitat Rei Joan Carles

El periodista serà titular d''Història del Dret i de les Institucions'

paco marhuenda

paco marhuenda

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista i director del diari ‘La Razón’, Francisco Marhuenda, ha sigut nomenat nou professor titular de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid, segons va publicar el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el passat 12 d’octubre.

Notícies relacionades

El document estableix que Marhuenda serà “professor titular d’universitat de l’àrea de coneixement d’‘Historia del Dret i de les Institucions’, adscrita al Departament de Ciències de l’Educació, Llenguatge, Cultura i Arts, Ciències Històrica-Jurídiques i Humanístiques i Llengües Modernes”. Fins ara era interí i passarà a ocupar un nou càrrec del qual prendrà possessió en el termini màxim de vint dies a comptar des del dia després de la publicació.

Aquesta universitat s’ha vist embolicada en una turbulenta polèmica després de conèixer-se pràctiques suposadament fraudulentes en els màsters de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, l’exministra de Sanitat, Carmen Montón, i el president del PP, Pablo Casado. Aquest últim va ser finalment exonerat.