gravacions

Villarejo nega que la seva defensa estigui basada a atacar l'Estat

Els advocats de l'excomissari sol·liciten a la ministra Delgado que rectifiqui les seves paraules

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Els advocats encarregats de la defensa del’excomissari José Villarejo asseguren que "no han tingut ni tenen la més mínima intenció de basar la seva estratègia processal en un atac a l’Estat o les seves institucions", per això demanen a la ministra de Justícia, Dolores Delgado, que rectifiqui les seves paraules.

En un comunicat difós aquest dimecres pel despatx d’advocats Ernesto Díaz-Bastien & Associados, els lletrats de Villarejo es refereixen a la nota emesa pel Ministeri de Justícia dilluns passat després de la difusió de la gravació del dinar en què va participar la ministra amb l’expolicia el 2009.

Notícies relacionades

Un comunicat en què justícia recorda que l’excomissari està en presó provisionalpresó provisional com a presumpte autor de "delictes molt greus" i en què s’assegura que la seva estratègia processal és "atacar l’Estat i les seves institucions".

Els advocats de Villarejo retreuen aquestes manifestacions, que poden "induir a interpretacions que haurien de ser reparades", ja que afirma que l’estratègia de defensa es basa "exclusivament" en criteris professionals.