Ciutadans

Arrimadas, sobre Valls: «Catalunya mereix un exercici de generositat de tots»

La dirigent de la formació taronja defensa la cadidatura en un «formació transversal» amb l'exprimer ministre gal

undefined43154928 barcelona  02 05 2018 reunion de la mesa del parlament  rued180821112934

undefined43154928 barcelona 02 05 2018 reunion de la mesa del parlament rued180821112934 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La portaveu de l’Executiva nacional de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha defensat que l’exprimer ministre francès Manuel Valls es presenti a les pròximes eleccions municipals a Barcelona al costat de Ciutadans dins d’una “candidatura transversal” ja que la situació política a Catalunya exigeix un “exercici de generositat” per part de “tots”.

“La situació de Catalunya mereix que puguem fer tots un exercici de generositat per intentar guanyar Barcelona”, ha declarat en la roda de premsa a la seu de Ciutadans després de la reunió de l’Executiva Permanent del partit.

Notícies relacionades

Així ha respost quan li han preguntat per què en aquest cas Ciutadans acceptaria no presentar-se als comicis amb la seva pròpia marca, tot i que no ha arribat a confirmar la candidatura del polític francès perquè prefereix “esperar a veure què diu Valls demà” en l’acte que aquest ha convocat a Barcelona.

Arrimadas s’ha mostrat “convençuda” que “trobaran la millor manera de guanyar al separatisme i al populisme” a la capital catalana formant “un equip de persones” capaces de vèncer a les urnes a les formacions independentistes i a l’actual alcaldessa, Ada Colau.