La jutge del 'cas Màster' obre una investigació pel de Carmen Montón

La magistrada considera que l'obtenció del seu títol pot ser constitutiu dels delictes de suborn impropi i prevaricació

jcarbo44996227 monton180911213118

jcarbo44996227 monton180911213118 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Ángeles Vázquez

Si la socialista Carmen Montón pensava que al dimitir com a ministra de Sanitat per l’escàndol del seu màster s’evitava el risc d’acabar imputada pel 'cas Màster', s’equivocava. La titular del Jutjat d’Instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez-Medel, ha obert diligències per investigar el màster sobre estudis interdisciplinaris de gènere que li va costar la cartera ministerial el dia 11

Notícies relacionades

La magistrada considera que l’obtenció del seu títol pot ser també constitutiu dels delictes de suborn impropi i prevaricació, els mateixos que atribuïa en l’exposició raonada que va enviar al Tribunal Suprem perquè s’investigués el president del PP, Pablo Casado,al que aquest divendres s’ha oposat la fiscalia de l’alt tribunal.

En la seva interlocutòria, la magistrada encara no cita a declarar Montón com a investigada. Es limita a acordar diligències, com la vida laboral de l’exministra i la identitat del director de l’Institut de Dret Públic en què va obtenir el títol i del responsable del màster, així com les assignatures que va cursar i els seus professors.