L'ELECCIÓ DEL GOVERN

El bufet belga que defensarà Llarena: guardonat i amb perfil econòmic

Té més de 130 advocats a la seva plantilla i cobreix més de 20 àrees especialitzades

zentauroepp40885843 madrid 10 01 2013 el ministro de justicia  alberto ruiz gall180831121001

zentauroepp40885843 madrid 10 01 2013 el ministro de justicia alberto ruiz gall180831121001

1
Es llegeix en minuts
Efe

El bufet belga Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrickescollit pel Ministeri de Justícia per representar Espanya i el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena en la demanda civil interposada contra ell a Bèlgica, té un perfil econòmic i ha rebut diferents premis per la seva tasca.

Sota la direcció tècnica de l’Advocacia de l’Estat, Liedekerke defensarà la sobirania i la immunitat jurisdiccional de la justícia espanyola davant dels tribunals belgues, després de la demanda interposada per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i quatre dels seus exconsellers contra Llarena, instructor de la causa del procés.

Fundat el 1965 i amb més de 130 lletrats a la seva plantilla, Liedekerke es defineix en la seva pàgina web com un bufet "flexible" i "multidisciplinari", que està "actiu en cada sector de negocis".

Cobreix més de 20 àrees especialitzades, entre les quals la banca i les finances, el sector immobiliari o la propietat intel·lectual.

Més firma independent

Segons l’empresa, és la firma independent més gran d’advocats creada a Bèlgica, i els seus juristes són cridats habitualment a fer classes dins i fora del país, i a ajudar a redactar legislacions; arbitren en conflictes o són autors reconeguts.

Té les seves oficines al centre de Brussel·les, a uns minuts de la famosa Grand Place, i compta amb una altra seu a Londres.

Notícies relacionades

Liedekerke ha rebut diferents guardons en els últims anys, entre els quals el de millor bufet d’advocats de Bèlgica el 2016 que concedeix la plataforma especialitzada Chambers and Partners, que va valorar assoliments com ara un treball destacat, el creixement estratègic i l’excel·lència en el servei al client.

Alguns treballs recents del bufet inclouen haver assessorat el productor d’energia belga EDF Luminus en una denúncia contra Bèlgica per haver incomplir la directiva europea sobre la imposició a productes d’energia, així com assistir al fons d’inversions immobiliàries Befimmo en la compra d’un gran edifici d’oficines situat a l’aeroport de Brussel·les.

Temes:

Pablo Llarena