ABATUT EN EL SEU ASSALT A LA COMISSARIA

Els Mossos localitzen el domicili de l'atacant de Cornellà i es disposen a registrar-lo

Els agents esperen l'ordre judicial per accedir al pis

casa

casa

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Agents dels Mossos d’Esquadra han abatut a primera hora d’aquest dilluns un home d’origen algerià d’uns 30 anys que, armat amb un ganivet i amb el crit d’"Al·là és gran", ha intentat assaltar la comissaria de Cornellà de Llobregat (Barcelona). La policia catalana investiga ara quina ha sigut la motivació de l’atac, per la qual cosa està assegurant el domicili de l’agressor, ubicat a prop de la seu dels Mossos, per iniciar el seu registre quan obtinguin l’acreditació judicial.

Els agents han acordonat també la comissaria en la qual s’ha produït l’atac, situada al carrer de la Travessera, número 11. La sala de comandament ha avisat de l’ocorregut tant a la resta de comissaries de la policia autonòmica catalana com a la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat. 

A la comissaria de Cornellà han acudit per seguir des d’allà les investigacions el director dels Mossos, Andreu Martínez, i el cap del cos, Miquel Esquius.

La Fiscalia de l’Audiència Nacional no descarta que l’atac perpetrat per un home amb una arma blanca en una comissaria de Cornellà sigui qualificat de terrorista, segons han informat Europa Press en fonts d’aquest departament, tot i que és aviat per determinar la qualificació.

Notícies relacionades

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha demanat "prudència" davant del succeït i ha avançat que l’Executiu ha ofert col·laboració de laGuàrdia Civil i Policia Nacional a la Generalitat, ha explicat en una entrevista en Ràdio Nacional.

Els Mossos, que han localitzat la seva vivenda, es disposen a efectuar el registre corresponent.