A CAMBRILS

Casado insta a «rebutjar l'atac a l'Estat» iniciat des de Catalunya

El president del PP posa com a exemple «la querella al jutge Llarena, escarnis i ultratges al Rei»

casado-cortado / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PP, Pablo Casado, ha instat aquest diumenge a “rebutjar l’atac a l’Estat” que s’ha iniciat des de Catalunya “amb la querella al jutge Llarena, escarnis i ultratges al Rei”.

Casado ha assistit a la inauguració del memorial per la pau que s’ha instal·lat a Cambrils en homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A i, després de l’acte, ha advertit que “no tolerarem aquest tipus de manifestacions”.

El líder del PP ha retret al president de la Generalitat, Quim Torra, que instés ahir a Lledoners a “atacar l’Estat” i no donés “ni les 24 hores de treva que van demanar les víctimes”.

“Ultratges” al Rei

El líder popular ha preguntat al president del Govern, Pedro Sánchez, “si respondrà a aquests atacs”, “ultratges” i “insults al Rei” perquè, ha advertit, el PP no tolerarà aquest tipus d’actuacions i manifestacions.

Notícies relacionades

Aquest atac a l’Estat, ha assenyalat, es manifesta en un “atac a les forces constitucionalistes”, a les que “se’ns retreu demanar pau i homenatge a les víctimes sense reivindicacions d’un procés independentista que ha sigutletal per a la nostra terra” ha afegit.

Casado, que ha sigut esbroncat per alguns ciutadans a Cambrils, ha afirmat que la jornada “no pot ser un dia de reivindicació de l’independentisme ni d’atac a forces polítiques” com la seva, “com s’ha pogut veure per part d’algun del públic assistent”.