Crisi migratòria

Casado arremet contra el Govern per no acollir l''Aquarius' "Demostra la seva incoherència i el seu cinisme"

El líder del PP aposta per "defensar les nostres fronteres i cooperar amb els països d'origen"

jcarbo44509444 pablo casado180801132505

jcarbo44509444 pablo casado180801132505 / JORGE GUERRERO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha arremès aquest dilluns contra el Govern de Pedro Sánchez per no acollir el vaixell 'Aquarius'. "El Govern em va insultar per rebutjar el seu pla de papers per a tothom però avui demostra la seva incoherència i cinisme", ha asseverat.

Casado s’ha expressat així després que l’Executiu assenyalés que Espanya "no és el port més segur" perquè desembarquin els 141 immigrants i refugiats a bord del vaixell de rescat operat per SOS Mediterranée i Metges sense Fronteres.

Notícies relacionades

"El govern em va insultar per rebutjar el seu pla de papers per a tothom però avui demostra la seva incoherència i cinisme. La nostra política d’immigració és defensar les nostres fronteres i cooperar amb països d’origen sense demagògia ni bonisme amb data de caducitat", ha apuntat Casado a través del seu compte de Twitter.

El líder dels 'populars’ ha retret al Govern de Sánchez el seu canvi de criteri després que permetés l’acollida del vaixell al port de València el 17 de juny passat. Llavors, van ser 629 immigrants els que van arribar a costes espanyoles.