Reunió a Marivent

El despatx de Pedro Sánchez amb el rei Felip VI al Palau de Marivent, en directe

El president del Govern acudeix a la protocol·lària reunió a la residència d'estiu del Monarca

zentauroepp44529186 madrid  03 08 18  politica  pedro s nchez  en rueda de prens180803131529

zentauroepp44529186 madrid 03 08 18 politica pedro s nchez en rueda de prens180803131529 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Pedro Sánchez, es reuneix a Palma aquest dilluns per celebrarl’habitual despatx d’estiu amb el rei Felip VI al Palau de Marivent, previst a les 12.30 hores, segons consta a l’agenda difosa per la Casa del Rei.

El cap de l’Executiu complirà així la tradició de dirigir-se a Palma per al seu despatx setmanal amb el Rei uns dies després d’haver donat per tancat el curs polític fent balanç dels seus dos mesos de mandat. Sánchez preveu agafar-se uns dies de descans al Palau de les Marismillas, al parc de Doñana.

Sánchez aprofitarà per veure’s amb la presidenta autonòmica a la tarda, la socialista Francina Armengol, tal com ha anunciat el Govern balear.

El Rei, d’altra banda, va arribar a Palma fa una setmana i, com és habitual, ha rebut en audiència les autoritats balears i ha presidit la tradicional recepció amb representants polítics i socials de les Balears.

Notícies relacionades

Els dos polítics tornaran a veure’s el 17 d’agost a Barcelona ja que, segons va anunciar el cap de l’Executiu, tots dos estaran en el primer aniversari dels atemptats terroristes que van tenir lloc a la capital catalana i a la localitat tarragonina de Cambrils.

La web d’EL PERIÓDICO us ofereix en directe la roda de Pedro Sánchez posterior a la seva trobada amb el Monarca.