RODA DE PREMSA

Casado rebutja dimitir i assegura que ningú li va regalar el màster

El president del PP nega "qualsevol responsabilitat penal" i confia que el Suprem "posi la qüestió en els seus justos termes"

01d36335-6af6-482b-8087-a34da03d74d8-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PP, Pablo Casado, ha negat aquest dilluns "qualsevol responsabilitat penal" en el 'cas Màster' després que la jutge d’instrucció de la casua, Carmen Rodríguez-Medel, hagi demanat al Tribunal Suprem que l’investigui al trobar indicis de delicte per prevaricació administrativa i suborn impropi.

Casado, que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, ha reiterat que no ha fet res irregular i ha lamentat que s’hagi posat "massa el focus" en aquest cas, del qual ha assegurat que ja ha donat "excessives" explicacions en aquests quatre mesos. Per tant, ha rebutjat dimitir per aquest assumpte. "En absolut", ha respost a preguntes dels periodistes, mentre ha recordat que el PP té taxat en quin moment s’assumeixen responsabilitats i no es compleixen en aquest cas.

Notícies relacionades

Així mateix, el dirigent conservador ha assegurat que té l’"absoluta tranquil·litat" d’haver fet per la seva banda "tot correctament", ha recalcat que ningú "li va regalar" el controvertit màster i ha confiat que el Suprem "posi la qüestió en els seus justos termes".

Casado, d’altra banda, ha convidat els mitjans i el poder judicial a "fer una reflexió" perquè considera que el que se li ha fet a ell en aquest casno se li ha fet a ningú mai en aquest país ni en cap altre".