'Cas Màster'

El PP treu importància a la investigació del màster de Casado

El número dos de la formació, Teodoro García Egea, ha assegurat que és una maniobra per "perjudicar la imatge del president popular»

GRAF9573. MADRID, 30/07/2018.- El secretario general del Partido Popular, Teodoro García Egea, durante la rueda de prensa ofrecida hoy tras la reunión del Comité de Dirección del partido, en Madrid. EFE / Rodrigo Jimenez

GRAF9573. MADRID, 30/07/2018.- El secretario general del Partido Popular, Teodoro García Egea, durante la rueda de prensa ofrecida hoy tras la reunión del Comité de Dirección del partido, en Madrid. EFE / Rodrigo Jimenez / Rodrigo Jimenez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha qualificat aquest divendres d’"anècdota" i "qüestió menor" la investigació del màster del president del partit, Pablo Casado, i ha confiat que "al final quedarà en res", per la qual cosa no ha analitzat què passaria si la investigació arribés al Tribunal Suprem.

"És una qüestió menor i anecdòtica", ha recalcat García Egea en declaracions a la cadena SER, en què ha recordat que Casado ja ha donat "moltíssimes explicacions" sobre l’assumpte i fins i tot ha aportat documentació que es pot consultar a les seves xarxes socials.

El secretari general dels populars ha fet aquesta defensa del líder del seu partit després que aquest dijous una de les alumnes investigades que va fer el mateix màster que Casado va reconèixer davant de la jutge que va obtenir el títol sense fer treballs ni anar a classe.

El mateix Casado va evitar valorar després aquesta declaració i també es va remetre a les explicacions ja donades. "Desconec aquesta declaració, però coneixen les meves, que han sigut freqüents els últims dos mesos, i gairebé excessives", va dir als mitjans de comunicació després de la trobada amb el president del Govern central, Pedro Sánchez.

Objectiu: "Perjudicar la imatge"

Notícies relacionades

García Egea creu que potser hi ha algú "a qui li interessa" aquesta polèmica per "perjudicar la imatge" del líder del PP, però ha defensat que Casado "ha demostrat" ser una persona "rigorosa, treballadora, honrada i honesta". "Crec que ningú té cap dubte avui que Casado és una persona que en la seva vida personal i professional sempre compleix escrupolosament les normes establertes".

En aquest context, el secretari general del PP ha mantingut el mateix discurs quant a la possibilitat que l’assumpte arribi al Tribunal Suprem i ha afirmat que Casado va obtenir el suport de militants i compromissaris del partit que "coneixien bé el que representa i les seves capacitats professionals i humanes".