NOVA POLÈMICA A LA XARXA

Toni Soler: "Si fos per Ciutadans, Catalunya seria Múrcia"

El periodista respon a un tuit d'Arrimadas amb aquest missatge, al qual s'afegeix De Gispert

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista i productor Toni Soler ha tornat a revolucionar les xarxes. En resposta a unes declaracions de la líder de Ciutadans a CatalunyaInés Arrimadas, a RNE, en què afirmava que, si fos pel seu partit, "el 155 no s’hauria aixecat, Soler ha tuitejat: "Si fos per Ciutadans, Catalunya seria Múrcia".

El missatge ha aconseguit nombroses crítiques a Twitter, que l’han titllat de "supremacista", mentre que, entre els usuaris que l’han defensat hi hal’expresidenta del Parlament Núria de Gispert, que ha tirat més llenya al foc: "Toni, per a Ciutadans, Catalunya seria Múrcia o Cadis".

El novembre passat, De Gispert ja va instar via Twitter Arrimadas a tornar a Cadis, província en què va néixer la dirigent taronja, després que aquesta afirmés que Catalunya no es podia "permetre quatre anys més de procés". Després d’aquell tuit, l’expresidenta del Parlament va dir que lamentava les seves paraules. "De vegades, hauria de comptar fins a deu", va afirmar.

Notícies relacionades

També Soler ha protagonitzat diverses polèmiques a la xarxa a propòsit dels seus missatges. El gener passat es preguntava, després de saber la decisió del Tribunal Suprem de mantenir a presó l’exvicepresident del Govern Oriol Junqueras: "¿Voler que un tràiler atropelli el Suprem és delicte d’odi?". També ell va demanar disculpes després per aquell missatge.

A l’última polèmica s’hi ha afegit, des de l’altra banda, l’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas. A Soler li ha respost: "Si fos per tu, [Catalunya] seria Kosovo". De Gispert, li ha deixat anar una ironia: "Su obsesión por "Càdis" empieza a ser digna de estudio".