Anar al contingut

EL TRASLLAT DELS POLÍTICS PRESOS

Turull, Forn i Rull ingressen a la presó de Lledoners

Els Mossos d'Esquadra han assumit la seva custòdia a la presó de Brians 2

El Periódico

Turull, Forn i Rull ingressen a la presó de Lledoners

Susanna Saez

Els exconsellers Joaquim Forn, Josep Rull Jordi Turull han arribat aquest dimecres al centre penitenciari de Lledoners pels volts de les 13 hores. Està previst que passin ara un reconeixement mèdic i ingressin al mòdul 2, el mateix que els altres polítics presos.

Els Mossos d’Esquadra han assumit la custòdia dels exconsellers a la presó de Brians 2 i han iniciat llavors el seu trasllat cap a Lledoners, on des de la setmana passada ja es troben Oriol JunquerasRaül RomevaJordi Sànchez i Jordi Cuixart. Amb el seu ingrés a Lledoners, ja no queda cap pres pel procés en presons de Madrid. 

L’arribada a Catalunya de la resta de presos es produeix l’endemà que el jutge que instrueix la causa, Pablo Llarena, hagi tancat el sumari i hagi ordenat la suspensió dels que encara són diputats.

Desenes de persones s’han acostat a la presó que hi ha a Sant Joan de Vilatorrada, per rebre’ls. L’ANCÒmnium Cultural i el CDR de la Catalunya Central han fet una convocatòria a través de les xarxes socials per desplaçar-se fins allà. La concentració de les entitats se celebrarà a les set de la tarda. Els voltants han sigut tenyits de color groc, igual que la setmana passada amb l’arribada de Junqueras, Romeva i els Jordis.