Valtònyc queda en llibertat mentre la justícia belga decideix sobre la seva extradició

El cantant farà una compareixença pública aquesta tarda per explicar la seva estratègia de defensa

zentauroepp44163300 spanish rapper jose miguel arenas beltran  better known as v180705202840

zentauroepp44163300 spanish rapper jose miguel arenas beltran better known as v180705202840 / ARIS OIKONOMOU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El raper mallorquí Josep Miquel Arenas, conegut com a Valtònyc, ha quedat en llibertat després de personar-se davant del Jutjat d’Instrucció de Bèlgica per donar compte sobre l’euroordre d’arrest que va efectuar la justícia espanyola contra ell. El cantant estarà en llibertat mentre aquest tribunal resolgui la petició d’extradició. Valtònyc està condemnat a tres anys i mig de presó pels delictes d’amenaces, injúries a la Corona i enaltiment del terrorisme pel contingut de les seves cançons.  

Notícies relacionades

La resolució judicial ha sigut difosa per un dels membres de la seva defensa, Simon Bekaert, que ha destacat en un missatge a les xarxes socials que el jutge ha dictaminat que no necessita custòdia policial.

Valtònyc ha difós per les xarxes socials que aquesta tarda farà una compareixença pública per explicar la seva estratègia de defensa. Ho ha expressat fent broma sobre l’eliminació d’Espanya del Mundial de Rússia i amb l’habitual d’un altre dels seus advocats, Gonzalo Boye, "avui és un gran dia". "Espanya ja no juga el Mundial, però jo segueixo a quarts de final", ha reblat. 

Temes:

Valtonyc