DE GIRA

Sáenz de Santamaría promet donar «mal de cap» a Sánchez: «No hi haurà paracetamol al món»

«Amb Sánchez soc com Chenoa, quan ell hi va, jo hi torno», afirma la candidata a la presidència del PP

zentauroepp38885541 madrid  14 06 2017   politica  pleno del congreso de los dip170904101856

zentauroepp38885541 madrid 14 06 2017 politica pleno del congreso de los dip170904101856 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La candidata a la presidència del PP Soraya Sáenz de Santamaría continua amb la seva gira per obtenir recolzament entre els militants. Alguns dies, acostuma a penjar un vídeo al seu perfil de Twitter en què explica l’agenda. I aquest diumenge, a més, ha aprofitat per llançar un missatge al president del Govern, Pedro Sánchez.

Abans de marxar cap a Almeria, a l’aeroport, l’exvicepresidenta del Govern assegura a la seva gravació que primer visitarà la farmàcia de la instal·lació. El motiu: una persona del seu equip té mal de cap. Arran d’aquesta situació, agrega: “Per a mal de cap el que li donarem a Pedro Sánchez. No hi haurà paracetamol al món”.

Més tard, ja a Almeria, la candidata ha seguit amb el seu missatge: segons Sáenz de Santamaría, amb Sánchez, se sent “com Chenoa, perquè quan ell hi va, jo ja hi torno”.

A més, ha dit que és hora de “donar una lliçó a tots aquests moderns d’altres partits que aquest partit se situa a l’avantguarda” i ha defensat que mentre altres formacions asseuen “dos, quatre o sis dones” als escons del Congrés, “aquí tenim l’oportunitat de presentar una candidata a la presidència del Govern”.

Notícies relacionades

Ha cridat als presents a sentir-se orgullosos del PP i ha censurat que ara “tothom es vulgui semblar” al president francès Emmanuel Macron, al·ludint Pedro Sánchez i el líder de Ciutadans Albert Rivera, a qui ha acusat d’“ignorància” perquè “no saben el que ha passat a França”.

“Jo soc Soraya la del PP i vull que aquest partit se sembli al PP i no a cap altre”, ha afirmat Sáenz de Santamaría, que ha afegit que “no busquem un líder que quedi bé a la tele i després busquem qui l’acompanyi”.