L'alcaldessa de Segòvia manté un regidor que va amenaçar un policia local

Clara Luquero ha argumentat que és la recta final de la legislatura i que hi ha projectes que s'han de culminar

"Si no portessis l'uniforme et pegaria", va dir a l'agent

undefined3100782 this undated photo released by the world monuments fund show180625161049

undefined3100782 this undated photo released by the world monuments fund show180625161049 / C DOMINGUEZ PRATS

1
Es llegeix en minuts

L’alcaldessa socialista de Segòvia, Clara Luquero, ha acceptat la renúncia a la primera tinença d’alcaldia i a la representació socialistad’Alfonso Reguera, tot i que el mantindrà com a regidor d’Urbanisme i Hisenda, després de tenir "una conversa pujada de to" amb un policia local.

Reguera va dimitir després que tots els grups de l’oposició municipal demanessin el seu cessament per amenaçar un policia local. Segons la denúncia, l’agent, representant del sindicat CSIF, va explicar que mentre estava amb l’uniforme de gala en un servei especial divendres passat, acompanyant l’alcaldessa i les dames de les fires, durant el pregó d’inauguració, Reguera li va arribar a dir que si no portés l’uniforme el pegaria.

LA "RECTA FINAL"

Notícies relacionades

L’alcaldessa, que ha decidit mantenir-lo com a regidor d’Urbanisme i Hisenda, ha informat d’una carta de Reguera en la qual posava a la seva disposició la seva acta de regidor. Luquero, que ha manifestat estar molt trista, ha argumentat que és la recta final de la legislatura i que hi ha projectes que s’han de culminar, i aquest regidor "ha liderat projectes transcendentals per a la ciutat, com el pla especial d’Àrees Històriques".

"Fem millor servei a la ciutat mantenint el regidor en les seves responsabilitats, ja que ha assumit la responsabilitat política renunciant a la tinença d’alcaldia i a la representació, fets que accepto, perquè és veritat que hem de ser exemplars, malgrat que fos una conversa pujada de to", ha afirmat.

Temes:

Segòvia