El PDECat es presentarà a les eleccions municipals amb la marca Junts per Catalunya

La coordinadora general del partit anuncia la decisió al consell nacional

pdcattttt / periodico

1
Es llegeix en minuts
Daniel García Sastre / Efe / Barcelona

El  PDECat es presentarà a les eleccions municipals amb la marca Junts per Catalunya. Així ho ha anunciat la coordinadora general, Marta Pascal, en el consell nacional del partit que s’ha celebrat aquest matí, segons fonts presents en l’acte.

Per a la direcció del PDECat, presentar-se sota el paraigua de Junts per Catalunya (JxCat) haurà de permetre al partit ser "políticament molt ambiciosos" perquè es converteixi en "la primera força política municipalista del país".

Així ho ha indicat la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, en la seva intervenció final davant del Consell Nacional dels demòcrates, celebrat a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona.

Notícies relacionades

"Podem escollir entre un projecte polític autocomplaent o ser un projecte polític obert, dinàmic i plural, capaç de seduir políticament a la societat catalana", ha assegurat Pascal en el seu parlament.

Sota la marca de JxCat es podran "obrir les costures" del PDECat i fer que els seus "perímetres s’eixamplin", ha defensat la dirigent del Partit Demòcrata.