CATALUNYA

Noves pintades de llaços grocs al comerç de la mare d'Albert Rivera

"El separatisme, el supremacisme, presidents com Torra, faciliten que aquest discurs de l'odi cali", afirma el president de Ciutadans

pintadas-rivera

pintadas-rivera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La botiga de la mare del president de Ciutadans, Albert Rivera, ha tornat a aparèixer aquest dijous amb pintades del llaç groc, símbol que recorda elspolítics catalans presos. 

El comerç, situat a Granollers, es desperta amb pintades d’aquest tipus regularment: des del setembre del 2017, és la quarta vegada que viu un episodi similar. El 2008, la botiga d’electrodomèstics que tenien els pares del líder del partit taronja va ser apedregada en una ocasió, i en una altra va aparèixer una pintada en què hi deia "porcs feixistes" al costat d’una diana.

Notícies relacionades

"Un no s’acostuma mai al fet que l’assenyalin, i menys a la seva família. [...] Aquesta és l’Espanya de la infàmia. El separatisme, el supremacisme, presidents com Torra, faciliten que aquest discurs de l’odi cali", ha assenyalat el polític a Onda Cero.

El mateix Rivera va anunciar l’esdeveniment a Twitter, afirmant que "alguns separatistes ja no es conformen amb ocupar il·legalment l’espai públic".