A Granollers

Pinten un llaç groc al comerç de la mare d'Albert Rivera

Ciutadans afirma que és l'únic local del mateix carrer amb pintades i que presentarà denúncia davant la policia

rivera

rivera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El comerç que regenta a Granollers la mare del líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha aparegut amb un llaç groc pintat a la persiana. El partit afirma que és l'únic local de tot el carrer on hi ha hagut pintades i que, després de la reiteració de pintades en els últims mesos, presentaran denúncia davant la policia "com sempre".

El líder de Ciutadans ha sigut qui ha difós els fets a través del seu compte oficial de Twitter, en un missatge en què ha afirmat que "el nacionalisme és una amenaça a la convivència" i que "els covards totalitaris" no aconseguiran fer "callar" la formació taronja. Comentari en referència a un llaç groc, símbol del sobiranisme per demanar la llibertat dels polítics catalans presos.

Diversos dirigents de C's han compartit els fets a les xarxes socials per mostrar la seva solidaritat amb el màxim dirigent del seu partit i la seva família.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que l'establiment apareix amb pintades. El mes de setembre passat, Rivera va denunciar que els radicals havien "assenyalat" la botiga de la seva mare a Granollers omplint la porta metàl·lica amb cartells a favor del referèndum de l'1 d'octubre i una pintada en què es podia llegir: "Ciutadans, no és la vostra terra ni la vostra lluita".

Tampoc és la primera vegada que el comerç dels pares de Rivera apareix amb llaços grocs, ja que en l'arrencada de la campanya electoral per al 21 de desembre van enganxar cartells amb aquest símbol a la porta metàl·lica. El 2008, quan els pares de Rivera tenien una botiga d'electrodomèstics, aquesta va ser apedregada en una ocasió i en una altra va aparèixer una pintada en què els deien "porcs feixistes" al costat d'una diana.