PRIMERA DAMA CATALANA

Així és Carola Miró, la dona de Quim Torra

Professora d'escola i aficionada al 'patchwork', va anar a les llistes de Reagrupament Independentista en les eleccions al Parlament del 2010

carola-miro

carola-miro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Poc se sabia públicament de Quim Torra abans que el seu nom sonés com a presidenciable, i molt menys de la seva vida personal i familiar. Ara, convertit en el 131è president de Catalunya, ha transcendit que aquest advocat i editor, nascut a Blanes (Selva) el 1962, està casat amb Carola Miró Bedos, amb la qual té tres fills: dues noies i un noi.

► Quim Torra, nou president de Catalunya | Últimes notícies en directe

Quim Torra, nou president de Catalunya

Poc més se sap de la dona de Torra, tret que és professora de l’escola Thau de Barcelona –tot i que en l’actualitat està de baixa– i que viu amb el seu marit a la frontera del barri de Gràcia amb el de Sant Gervasi.

Notícies relacionades

A Miró, que està a punt de fer 53 anys –el juny del 2015, la seva família i amics li van fer una web commemorativa i una gran festa pel 50è aniversari–, li agrada el patchwork i viatjar –han estat a Suïssa, el Regne Unit, França, Suècia, Àustria, Alemanya, Holanda, els Estats Units.... I va ser la 77a candidata de les llistes de Reagrupament IndependentistaReagrupament Independentista en les eleccions al Parlament del 2010.

El seu marit considera que Carola "representa la bondat absoluta", perquè està "inclinada a fer el bé". De fet, li confessa: "Et devem una altra gran cosa: la nostra supervivència", ja que "sense tu, els Torra Miró estaríem sota d’un pont, vivint enmig del caos i desordre més absolut", confessa Torra en la pàgina commemorativa.

Temes:

Quim Torra