A POQUES HORES DEL DOS DE MAIG

Cifuentes reapareix a les xarxes socials amb els seus fills quan fa cinc dies de la seva dimissió

L'expresidenta madrilenya publica una fotografia al seu compte d'Instagram al costat d'un breu missatge: «Família».

zentauroepp43147770 cristina cifuentes180501215857

zentauroepp43147770 cristina cifuentes180501215857

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Cristina Cifuentes ha reaparegut aquest 1 de maig a les xarxes socials, cinc dies després que anunciés, el passat 25 d'abril, la seva dimissió com a presidenta de la Comunitat de MadridComunitat de Madrid. L'encara diputada a l'Assemblea, que va renunciar a la presidència del PP regionalPP divendres passat, 27 d'abril, ha penjat al seu compte d'Instagram una fotografia en la qual posa amb un ampli somriure al costat dels seus fills amb un breu missatge: "Família". La paraula va acompanyada d'una emoticona d'un cor vermell.

L'entrada s'ha omplert immediatament dem'agrada, comentaris de suport, de retret i altres de més irònics que fan referència a les polèmiques del màster i de les cremes que l'han envoltat i van precipitar les seves dimissions. Altres usuaris, com ara el seu excompany del Govern autonòmic Jaime de los Santos, conseller de Cultura, o Nuevas Generaciones han compartit la imatge a través de Twitter.

Notícies relacionades

Fonts populars han explicat que Cifuentes va decidir, després de deixar els seus càrrecs, passar uns dies de descans amb la seva família, apartada dels focus. El que va ser el seu número dos, Ángel Garrido, va assenyalar a finals de la setmana passada que l'expresidenta «ho estava passant malament» i que comptava amb el suport de les persones més properes.

La reaparició de Cifuentes arriba un dia abans del Dos de maig, festa de la Comunitat de Madrid, amb actes a la Real Casa de Correos que aquest any comptaran amb Garrido com a president en funcions.