relliscada a les xarxes

Hisenda esborra un tuit en què es burlava de Cifuentes

El perfil oficial del ministeri ha publicat un mem de l'expresidenta madrilenya que fa broma sobre el furt que va cometre el 2011

cifue

cifue

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Deu minuts ha trigat el Ministeri d'Hisenda a esborrar un missatge publicat des del seu compte oficial de Twitter en el qual es feia mofa del furt comès per la ja expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes. En concret, es tracta d'un mem de la dirigent del PP en el qual apareix una imatge seva i, sobreimpressionat, amb tota la intenció del món, el nom de la marca Mango. 

Cifuentes va dimitir aquest dimecres després de diverses setmanes a l'ull de l'huracà per les irregularitats en un màster que li va ser atorgat per la Universitat Rei Joan Carles. L'estocada la hi va donar la difusió d'un vídeo sobre un furt de dues cremes en un supermercat de Vallecas. Arran d'això, les xarxes socials van posar en marxa la maquinària de fabricar mems i el que aquest dijous se li ha colat al Ministeri d'Hisenda va ser un dels que més èxit va tenir a l'hora de difondre's entre els internautes.