COMUNITAT DE MADRID

Les set millors frases de la dimissió de Cifuentes

Cifuentes ha anunciat el seu adeu com a presidenta de la Comunitat de Madrid després de diverses setmanes de polèmica

img 2990

img 2990 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristina Cifuentes ha anunciat la seva dimissió com a presidenta de la Comunitat de Madrid després de diverses setmanes envoltada de polèmica pel seu màster de la Universitat Rei Joan Carles i després que avui s'hagi publicat una informació en què se li atribueix un suposat furt en un supermercat el 2011. 

Aquestes han sigut les set millors frases de les seves explicacions:

1. "Me'n vaig amb el cap alt. La resistència de les persones té un límit i jo ja hi he arribat".

2. "Em vaig emportar per error i de manera involuntària, sense ser-ne conscient, uns productes per import de 40 euros; m'ho van dir a la sortida, els vaig abonar en el seu moment i l'assumpte no va tenir més transcendència".

3. "Tots vostès saben que jo he sigut espiada, investigada, que s'han fet dossiers contra la meva persona, i alguns circulen per les redaccions. Abans, mentre era delegada del Govern, i no sé si també mentre he sigut presidenta".

4. "Ha sigut un privilegi ser presidenta de la Comunitat, un privilegi difícilment abastable. Em quedo amb les coses bones, que han sigut moltíssimes. Les dolentes les intentaré oblidar".

5. "S'han traspassat unes línies vermelles evidents i s'ha arribat indubtablement a un atac personal".

Notícies relacionades

6. "Tota la meva actuació, la meva vida, s'han posat en dubte, i amb un interès determinat, no només per acabar amb l'adversari sinó per destruir la persona".

7. "He comès errors de tota mena, i seguiré cometent-ne, i segur que he fet coses pitjors, com qualsevol altre, però s'han traspassat totes les línies vermelles".