ESBRONCADES AL DIRIGENT POPULAR

Xavier García Albiol, increpat a Badalona mentre reparteix roses

Un nombrós grup d'independentistes reben el president del PP català al crit de "¡fora!"

El president del PPC, Xavier García Albiol, increpat a Badalona aquest dilluns, dia de Sant Jordi. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PP catalàXavier García Albiol, ha tingut aquest Sant Jordi una accidentada passejada per la seva ciutat. Mentre el dirigent popular intentava repartir roses entre els veïns de Badalona a la plaça de l'Ajuntament, un nombrós grup d'independentistes s'han llançat a increpar-lo al crit de "¡fora!, ¡fora!".

A més dels tradicionals lemes de les manifestacions sobiranistes "'in-inde-independència'" o "llibertat presos polítics", n'han corejat d'altres com "¡crida a la Guàrdia Civil!" o "a Badalona és una vergonya", tal com es pot veure en els vídeos penjats en el perfil d'Albiol a Facebook. Els independentistes que l'han escridassat també han cantat 'Els Segadors' mentre el dirigent del PP no es movia de lloc.

A la xarxa social ha publicat diversos vídeos del tens moment en què denuncia estar envoltat d'"un grup d'extremistes" que li dificulten el pas. "Jo he vingut a repartir les meves roses, com cada any, i seguiré aquí fins que reparteixi les roses, i seran les onze o les dotze de la nit, tant me fa. Tinc tota la paciència del món", ha dit l'exalcalde de la localitat.

"Aquests radicals no aconseguiran que jo me'n vagi de la meva ciutat. Poden xiular o el que vulguin, que jo no em mouré d'aquí", adverteix Albiol. 

"'Hooligan'" i "provocador"

Notícies relacionades

El tinent d'alcalde de Guanyem Badalona En Comú José Téllez ha publicat un tuit en què afirma que a Albiol se li ha ofert un cordó de seguretat per part dels Mossos i l'ha rebutjat. "És un 'hooligan' i un provocador", ha afirmat sobre el dirigent escridassat.

Fonts del PPC han explicat que a causa d'aquest "escrache", el president del PPC no podrà ser a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, on Societat Civil Catalana celebra un acte amb la presència de l'ex primer ministre francès Manuel Valls