era la segona del centre dirigit per Enrique Álvarez Conde

Primera dimissió acadèmica pel 'cas Cifuentes': Laura Nuño abandona l'institut responsable del màster

La URJC va convalidar tres assignatures amb actes en què cinc de les sis firmes eren falses

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'escàndol del màster de Cristina Cifuentes a la Universitat Rei Joan Carles ha causat la primera dimissió en l'àmbit acadèmic. Les presumptes irregularitats en la formació de la presidenta de la Comunitat de Madrid han provocat que Laura Nuño -professora i subdirectora de l'Institut de Dret Públic- deixi el seu càrrec directiu en aquest centre dirigit per Enrique Álvarez Conde, el responsable del màster.

La docent esgrimeix per a la seva renúncia, avançada per la Cadena SER, una "crisi de confiança" davant "les últimes informacions publicades", i subratlla que va assumir el càrrec de manera "no estatutària" amb la idea d'aportar "perspectiva de gènere" al lloc de treball.

Notícies relacionades

La firma de Nuño era una de les que apareixia en una acta de convalidació de tres assignatures de Cifuentes, però ella no reconeixia la seva firma com a seva. Precisament, Eldiario.es publicaEldiario.es aquest dimarts que Cifuentes va aprovar tres assignatures amb cinc de sis firmes de professors falsificades: Cecilia Rosado (només aquesta seria autèntica), Clara Souto, Enrique Álvarez Conde, Laura Nuño Gómez, Alfredo Allué i Ángela Figueruelo.  

Les tres assignatures que suposadament la URJC va falsificar amb aquestes convalidacions irregulars per a la presidenta madrilenya són: Finançament de les comunitats autònomes i de les entitats locals; Les polítiques públiques autonòmiques i locals en ordenació urbanística i medi ambient, i Estructura institucional de les comunitats autònomes i els ens locals.