MISSATGE A LES XARXES SOCIALS

Un col·laborador de TV-3 avisa que "hi haurà morts" pel procés

"La república no es construeix amb llacets, sinó amb sang i foc", va publicar ahir Jair Domínguez a Instagram

jair

jair

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El col·laborador del programa de TV-3 'Està passant' Jair Domínguez va publicar ahir al seu compte d'Instagram un missatge inquietant en què advertia que el procés sobiranista acabarà provocant "morts".

"Hi haurà morts. Hi haurà morts i serà terrible perquè, en el fons, no ens agrada la violència", arrenca el text publicat per Domínguez un dia després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena processés la suposada cúpula independentista i ordenés presó incondicional per al candidat a la investidura, Jordi Turull, així com per als exconsellers Josep Rull, Dolors Bassa, Raül Romeva i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell.

Segons la seva opinió, el Govern i la justícia han portat "al límit" els independentistes i els han portat a descobrir que "la república no es construeix amb llacets i manifestos, sense sang i foc".

Polèmica anterior

Notícies relacionades

Jair Domínguez ja va protagonitzar una sonada polèmica amb una 'performance' del programa del Canal 33 'Bestiari il·lustrat' en què disparava contra el llavors rei Joan Carles, l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, el columnista Salvador Sostres i el príncep Carles d'Anglaterra.

Aquella polèmica va arribar fins i tot fins a l'Audiència Nacional, però la denúncia va ser finalment arxivada després que el jutge Javier Gómez Bermúdez considerés que els fets no excedien de l'"exercici de la llibertat d'expressió".