COMISSIÓ D'INVESTIGACIÓ SOBRE EL SUPOSAT FINANÇAMENT IL·LEGAL DEL PP

La declaració de Granados al Congrés, en directe

David Marjaliza no assistirà a la compareixença perquè està malalt, segons ha confirmat Pedro Quevedo

zentauroepp42493979 masrid 13 03 2018 comisi n financiaci n  irregular del pp co180313100042

zentauroepp42493979 masrid 13 03 2018 comisi n financiaci n irregular del pp co180313100042 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La comissió del Congrés que investiga el suposat finançament il·legal del PP rebrà aquest dimarts Francisco Granados, exconseller de Presidència de la Comunitat de Madrid, mà dreta d'Esperanza Aguirre i ex secretari general del partit en la comunitat. També estava prevista la presència del constructor David Marjaliza, antic soci seu, però al final no hi assistirà, segons informa Iolanda Mármol que ha confirmat el president de la comissió i portaveu de Nova Canàries, Pedro Quevedo. Tots dos són considerats els artífexs de la xarxa Púnica.

Granados serà el segon exdirigent del PP que dona explicacions davant aquest òrgan després de la compareixença la setmana passada de l'expresident de la Generalitat Valenciana i del partit en aquesta comunitat Francisco Camps.

Notícies relacionades

Després de les revelacions de Granados, els grups parlamentaris van posar data a les compareixences de Cristina Cifuentes, Aguirre i Ignacio González. L'actual presidenta regional serà la primera a anar a la Cambra, el dia 20 de març, juntament amb l'exgerent del PP madrileny Beltrán Gutiérrez. El 10 d'abril serà el torn de González i Aguirre.

La web d'EL PERIÓDICO ofereix en directe aquestes declaracions.