Catalá: "Puigdemont va escollir 25 anys de desterrament per covardia política"

El ministre de Justícia acusa l'independentisme de no voler trobar una solució

GRAF067  SEVILLA  27 11 2017 - El ministro de Justicia  Rafael Catala  tras la firma de un convenio de colaboracion con la consejera andaluza de Justicia e Interior  Rosa Aguilar  para proyectos de transformacion digital de la Justicia de Andalucia  EFE Jose Manuel Vidal

GRAF067 SEVILLA 27 11 2017 - El ministro de Justicia Rafael Catala tras la firma de un convenio de colaboracion con la consejera andaluza de Justicia e Interior Rosa Aguilar para proyectos de transformacion digital de la Justicia de Andalucia EFE Jose Manuel Vidal / Jose Manuel Vidal (Efe)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha afirmat que l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont "va escollir 25 anys de desterrament per covardia política".

En una entrevista que publica aquest diumenge el diari El Mundo, el ministre assegura que no el preocupa "en absolut que els independentistes presentin recursos davant el Tribunal d'Estrasburg" i afegeix que "la designació de Sànchez (per ser president de la Generalitat) demostra que els independentistes no tenen voluntat real de trobar una solució ni de tornar a la normalitat".

Puigdemont ha renunciat a ser candidat

Notícies relacionades

"És bo que el 155 acabi abans o després; no s'ha de posar en desconfiança el futur Govern de Catalunya", considera Catalá, que afegeix que "Puidemont ha renunciat a ser candidat i no ha sigut per casualitat, sinó per l'acció de les institucions, incloent-hi el Govern".

Pel ministre de Justícia "té més qualificació com a corrupció elcas EROque el cas Púnica. Potser s'espera de nosaltres més probitat".