A Twitter

Rufián carrega contra Vila i l'equipara amb Duran Lleida

El portaveu d'ERC difon el missatge "molt bé, Santi Vila a el @monaRac1", il·lustrat amb una foto del polític democristià

zentauroepp42419252 180306095039

zentauroepp42419252 180306095039

1
Es llegeix en minuts

El portaveu adjunt del Grup d'ERC al Congrés dels diputats, Gabriel Rufián, ha tornat aquest dimarts a recórrer a la ironia a Twitter amb un missatge sobre l'exconseller d'Empresa Santi Vila en què l'ha equiparat amb el democristià Josep Antoni Duran Lleida. "Molt bé, Santi Vila a el @monaRac1" ha escrit en un missatge, però acompanyat d'una foto de Duran Lleida

Rufián torna d'aquesta manera a enarborar el missatge breu de les xarxes socials com a arma política, amb habilitat cirurgiana i verb concís, en un moment tens en les relacions entre ERC i PDECat a l'hora de desbloquejar el panorama polític català i elegir un president per a la Generalitat de Catalunya. 

Notícies relacionades

El revés a Santi Vila és una resposta a la recent publicació d'un llibre en què l'exconseller acusa ERC de contradir-se al recolzar un avançament electoral per després negar-se als desitjos de l'expresident Carles Puigdemont de recolzar Jordi Sánchez per a la investidura. Però també a una posició de Vila defensora d'una sortida negociada al conflicte i de més contactes amb el Govern d'Espanya i amb la UE. "Hem d'aprendre de les lliçons i assumir que en el marc de la UE un procés d'independència només es pot fer d'acord amb el dret i la llei. Ho hem après a cops de pal però ho hem entès. S'ha de demanar als polítics audàcia, motivació i intel·ligència", ha dit Vila en una entrevista a RAC1 . 

D'herois i traïdors. El dilema de Catalunya o els deu errors del procés' (Península), Vila acusa ERC de recolzar en un principi la decisió de convocar eleccions que volia anunciar Puigdemont poc abans del ple de la declaració d'independència, però de desmarcar-se'n després per capitalitzar el descontentament que va generar.