REACCIONS

Dures crítiques independentistes a Tardà a les xarxes

Alguns tuiters acusen el diputat republicà de "traïdor" i "covard" per proposar l'entesa amb el PSC i els comuns

jcarbo41299476 tarda180304210008

jcarbo41299476 tarda180304210008

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'article que el diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà publica a El PERIÓDICO aquest diumenge ha obert un agre debat a les xarxes socials, especialment pels atacs que alguns independentistes han abocat contra ell. En el seu escrit, 'Ni astúcies ni fugida cap endavant; ara toca ser més', Tardà proposa reconstruir ponts d'entesa amb el PSC i els comuns de Xavier Domènech.

Així, les crítiques que desprenen alguns tuits parlen en termes d'"allunyar-se del poble", de no caure "en l'error" i de defensar un "únic objectiu: la República". Algunes persones titllen, fins i tot, de "covard" i "traïdor" el diputat republicà.

També l'exdiputada de la CUP Mireia Boya ha expressat la seva disconformitat amb la proposta de Tardà. "No són tripes. És l'1 d'octubre", ha escrit Boya. Així mateix, Assumpció Laïlla, portaveu de Demòcrates, ha expressat la seva disconformitat: "¿Establir ponts amb aquells que callen davant la presó i l'exili?".  

Notícies relacionades

El dirigent republicà ha insistit que, abans d'insultar, és important llegir l'article, que aporta, com a novetat, l'oferta de col·laboració amb els socialistes catalans. 

El diputat republicà manté fixat al seu perfil de Twitter el missatge que va publicar el 28 de gener passat en què es ratifica en les seves tesis: que Carles Puigdemont i Oriol Junqueras són el president i el vicepresident de Catalunya, respectivament, i que cal "preservar la titànica victòria independentista" del 21-D.