REBUTJA L'EXPRESIDENT

Una catalana de Waterloo no vol Puigdemont de veí

En un informatiu de la televisió pública belga hi apareix una dona, de nom Maria, que viu en aquest barri i critica l'expresident per no tornar a Espanya per "fer front a la justícia"

zentauroepp41934033 catalonia s ousted leader carles puigdemont  r  talks to the180207215406

zentauroepp41934033 catalonia s ousted leader carles puigdemont r talks to the180207215406 / THIERRY ROGE

1
Es llegeix en minuts
El periódico / Barcelona

L'habitatge on suposadament havia d'anar a viure Carles Puigdemont a Waterloo, a uns 20 quilòmetres de Brussel·les, la capital belga, està custodiada gairebé permanentment per periodistes espanyols i d'altres països, en aquesta ocasió també ucraïnesos i belgues, que estan atents a tot moviment a dins i fora de la casa.

Notícies relacionades

Aquest vídeo forma part d'un informatiu d'un canal de televisió belga, la pública RTBF, i la notícia se centra no en el tipus de vida que porta l'expresident a Bèlgica sinó en una de les veïnes del municipi on està ubicada la mansió.

Gens de simpatia

Davant de les càmeres, la dona, de nom Maria i que segons el canal televisiu és catalana, no mostra gens de simpatia per Puigdemont. "No té res a fer aquí. Ha de tornar a Espanya per fer front a la justícia", afirma la senyora, que sosté en una de les mans una petita bandera espanyola.