Boadella convoca una manifestació a favor de Tabàrnia a Barcelona

La plataforma crida tots els espanyols a defensar els "drets" dels tabarnesos el 25 de febrer, amb ofrena floral a Rafael Casanova inclosa

El còmic provoca al presentar-se com a "president en l'exili" a Madrid i proposar que el Monestir de Montserrat sigui "zona neutral"

undefined41928107 madrid 06 02 2018  rueda de prensa del presidente de tabarni180206113133

undefined41928107 madrid 06 02 2018 rueda de prensa del presidente de tabarni180206113133 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
Patricia Martín

A Catalunya, tota causa que no tingui la seva manifestació no existeix. I Tabàrnia ja té la seva. El 25 de febrer, la plataforma que pretén desacreditar l'independentisme proposant la creació d'una comunitat autònoma que uneixi diverses comarques de Barcelona i Tarragona, sortirà als carrers de la capital catalana per defensar "els drets i la dignitat d'un poble que ha dit prou". 

Notícies relacionades

Els seus promotors han demanat a tots els espanyols, en la seva posada de llarg a Madrid, que recolzin una marxa en què es farà una ofrena floral a Rafael Casanova, hi haurà sardanes i es cantarà l'himne d'Espanya. 

Albert Boadella s'ha presentat a Madrid com a "president a l'exili" i ha recorregut de nou a la sàtira al voltant de l'independentisme per mirar de mantenir viu al moviment. Així, ha proposat que el Monestir de Montserrat sigui "zona neutral i desmilitaritzada" entre Tabàrnia i una suposada Catalunya independent, de manera que la Moreneta "irradiï el seu conjunt".