FOTOGRAFIA A INSTAGRAM

Lluís Puig: "De Bèlgica a Holanda ningú et revisa el maleter"

L'exconseller comparteix una imatge a Instagram en què parla de "sensacions de llibertat"

dcaminal39266347 lluis puig con puigdemont en el parlament  foto ferran sendr170712101928

dcaminal39266347 lluis puig con puigdemont en el parlament foto ferran sendr170712101928 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

L'exconseller de Cultura, Lluís Puig, ha compartit en el seu perfil d'Instagram una fotografia en què apareix davant d'un típic molí de vent holandès amb un escrit en què assegura que "de Bèlgica a Holanda ningú et revisa el maleter del cotxe". A la imatge, que va ser publicada diumenge a la nit, Puig parla de "sensacions de llibertat". 

L'expresident Carles Puigdemont i els exconsellers Puig, Toni Comín, Meritxell Serret i Clara Ponsatí tenen llibertat de moviments per la Unió Europea, ja que el Tribunal Suprem va retirar l'euroordre de detenció contra ells, però serien arrestats immediatament si entren a Espanya.

Notícies relacionades

El 22 de gener, Puigdemont ja va viatjar a Dinamarca. En aquella ocasió, la fiscalia va requerir una nova euroordre, però el Suprem la va denegar.

Puig va renunciar a la seva acta de diputat de Junts per Catalunya fa una setmana, coincidint amb el debat d'investidura de Puigdemont que es va acabar ajornant. El comunicat el va realitzar per un missatge a Twitter on afirmava que es tractava d'un "acte de dignitat pel país".