CONVULSIONS EN L'INDEPENDENTISME

Puigdemont i Comín confirmen que els missatges són autèntics

"Soc humà i també jo dubto", admet l'expresident de la Generalitat

L'exconseller sosté que els comentaris estan "trets de context"

Carles Puigdemont s’ha referit des de Twitter als seus missatges a Antoni Comín difosos per Telecinco / EFE VÍDEO

2
Es llegeix en minuts

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha confirmat a través de Twitter l'autenticitat dels seus missatges a l'exconseller Toni Comín difosos en exclusiva per Telecinco: "Soc humà i hi ha moments en què també jo dubto", ha afirmat el candidat de Junts per Catalunya a la investidura, si bé ha afegit que no té intenció de "fer-se enrere".

"Soc periodista i sempre he entès que hi ha límits que no s'han de violar mai. Soc humà i hi ha moments en què també jo dubto. També soc el president i no m'arronsaré ni em faré enrere, per respecte, agraïment i compromís amb els ciutadans i el país. ¡Seguim!", ha tuitejat Puigdemont.

Notícies relacionades

Segons uns missatges de mòbil, Puigdemont reconeixia a Comín que el procés independentista "s'ha acabat" i "ha caducat" i que els seus correligionaris l'han "sacrificat" com a candidat, per la qual cosa el "pla de Moncloa" ha "triomfat". Comín també ha respost per Twitter denunciant que els missatges estan "trets de context", persegueixen "la divisió de l'independentisme" i ha remès al vídeo comunicat de Carles Puigdemont de dimarts en què persistia en la seva candidatura a la investidura.

L'advocat de ComínGonzalo Boye, ha declarat que l'exconseller demandarà Tele 5 per difondre unes comunicacions privades, com ha afirmat a Rac-1. Boye ha afirmat que "són converses tretes de context i obtingudes de manera il·legal".