A Twitter

Torrent denuncia un muntatge en què crida a afusellar "xarnegos" i "espanyols"

El president del Parlament denunciarà la manipulació d'uns missatges del seu compte de Twitter davant els Mossos d'Esquadra

torrent

torrent

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Parlament, Roger Torrent, ha denunciat a través del seu compte oficial de Twitter la manipulació i difusió d'una sèrie de missatges en què suplanten la seva identitat i fan una crida a afusellar "xarnegos" i "espanyols". Torrent ha comentat al mateix missatge en què ha denunciat la suplantació que portarà el fet als Mossos d'Esquadra perquè actuïn en conseqüència.

Notícies relacionades

"Quan aconseguim la República i tinguem les nostres lleis i constitució, podrem per fi demanar al Parlament un dret heroic i afusellar tota aquesta escòria de xarnegos i espanyols que ens han impedit arribar fins aquí", diu el missatge alterat per autor o autors encara desconeguts. La publicació acaba amb el hashtag #TerraLliure i està datat el 17 de setembre del 2017.  

El president del Parlament ha qualificat de "miserable" i "pràctica intolerable" la manipulació de què ha sigut objecte i ha explicat que posarà en mans dels Mossos d'Esquadra aquests missatges per a la identificació de la seva autoria i conseqüents accions legals.