ingressat des del dia 26

Marta Ferrusola i Oriol Pujol visiten Jordi Pujol a l'hospital

L'expresident té una pneumònia, de la qual s'està recuperant

PUJOL / periodio

1
Es llegeix en minuts

Marta Ferrusola i Oriol Pujol han visitat aquest matí l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que està hospitalitzat des de fa uns dies a la Clínica Sagrada Família per una pneumònia, i tots dos han dit que ara "està bé". En declaracions a Efe, la dona de Jordi Pujol ha assenyalat que el seu marit es troba "bé", mentre que el seu fill Oriol ha comentat que el dia 26 el seu pare es trobava "molt malament i com que vivim davant de la clínica vam venir fins aquí i ja se'l van quedar, amb un diagnòstic de pneumònia, de la qual avui està millor".

Notícies relacionades

La família considera que l'expresident català encara estarà ingressat a la clínica un o dos dies més. També han donat a conèixer que avui, al despertar-se, ha demanat que li portessin la premsa. La dona de l'expresident i el seu fill han arribat a la clínica quan passaven uns minuts de les onze, caminant des de casa seva, situada a la ronda del General Mitre, ja que està a poca distància del centre sanitari.

Jordi Pujol, de 87 anys, gairebé no apareix a l'escena pública des que va confessar l'existència d'una herència familiar a Andorra, que no havien declarat a Hisenda, assumpte que investiga l'Audiència Nacional. Per aquesta causa, el seu fill Jordi Pujol Ferrusola havia ingressat a la presó de Soto del Real, d'on, precisament, va sortir el dia 27 després de dipositar una fiança de mig milió d'euros que li va imposar el jutge José de la Mata.