Anar al contingut

l'aplicació de l'article

El coordinador del 155: "Els independentistes acataven, no dimitia ningú"

El secretari d'Estat per a les Administracions Territorials es vanagloria del traspàs de competències: "Hem aconseguit que hi hagués normalitat"

També ha carregat contra els mitjans públics catalans: "El que passa a TV-3 i Catalunya Ràdio és una vergonya"

El Periódico / Barcelona

El coordinador del 155: "Els independentistes acataven, no dimitia ningú"

periodico

El secretari d'Estat per a les Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro, home de confiança de Soraya Sáenz de Santamaría, que tenia un paper clau per al desplegament de l'article 155 a Catalunya, ha comentat a Ràdio Osca com s'ha desenvolupat el traspàs competencial. Bermúdez de Castro ha assenyalat que van trobar complicitat i s'ha felicitat per l'aplicació del 155. "Dimitir no dimitia ningú. De 8 a 15 hores tots acataven el 155. Eren càrrecs d'ERC i del PDECat i tots acataven i jo ho agraeixo. Hem aconseguit que hi hagués normalitat", ha assegurat. 

El secretari d'Estat per a les Administracions Territorials ha carregat durament contra els mitjans públics catalans: "El que passa a TV3 i Catalunya Ràdio és una vergonya. Mitjans públics que anaven assenyalant on eren les patrulles de la Guàrdia Civil". "A Catalunya Ràdio, la presentadora estrella, Mònica Terribas, al seu programa dels matins, anava assenyalant on eren les patrulles de la Guàrdia Civil, i no ha passat res", ha comentat Bermúdez de Castro.

El secretari d'Estat per a les Administracions Territorials també ha denunciat que existeixen "apps que assenyalen quins establiments retolen en català i la societat ho admet".

0 Comentaris
cargando