MENÚ POLÈMIC

Els policies desplaçats a Barcelona també van menjar llagostins i embotit la nit de Nadal

'El Confidencial' difon una imatge sense retallar del sopar de la Nit de Nadal dels agents

untitled

untitled

1
Es llegeix en minuts

Després de la polèmica desencadenada pel sopar de la nit de Nadal dels policies destacats a Catalunya amb motiu del procés independentista, aquest dimecres s'ha sabut que a més de croquetes, espaguetis i peix arrebossat, els agents allotjats al creuerRhapsodytambé van sopar llagostins, formatge i embotit. I no només van regar aquest menú amb una ampolleta d'aigua. També hi havia cervesa.

Segons revela El ConfidencialEl Confidencial aquest dimecres, el sopar dels policies va ser molt més complet del que els sindicats del cos van denunciar a les xarxes socials. Així, si es dona un cop d'ull a la carta que publica aquestat digital, el sopar va estar compost per pastes fullades mixtes napolitanes, amanida mixta, sopa de pollastre amb galets, pasta amb marisc i bacallà fregit. A més, el menú incloïa rostit de vedella amb salsa de bolets i puré de patates i, per postres, panettone, fruita, fruita seca, torró dur i tou, polvorons i neules.

A les fotografies difoses a les xarxes socials, només es veia un trist plat d'espaguetis, quatre croquetes i un tros de peix arrebossat.

Notícies relacionades

A preguntes d'El Confidencial, el Sindicat Unificat de la Policia (SUP) i la Unió Federal de Policia (UFP) asseguren que els llagostins i l'embotit que s'aprecia a la nova fotografia van ser comprats "de la seva pròpia butxaca" pels propis agents quan van veure el menú que els tocava la nit de Nadal. De fet, ni els llagostins ni l'embotit sortien a la carta delRhapsody.

La polèmica pel sopar de Nadal va arribar tan lluny que el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, va anunciar ahir, dimarts, que s'obriria una investigació interna per determinar les responsabilitats de l'àpat dispensat als agents. Hores més tard Interior va anunciar que des d'ahir fins dissabte, dia 30, tornaran als seus llocs d'origen tots els policies i guàrdies civils desplegats a Catalunya.