Puigdemont afegeix quatre "recomanacions" crítiques a la campanya sobre què fer en un atemptat

L'expresident aprofita la campanya sobre com defensar-se en cas d'atac per criticar el Govern per la seva gestió després del terror a la Rambla

zentauroepp41366888 19 12 2017 carles puigdemont entrevistado a catalunya radio 171219093258

zentauroepp41366888 19 12 2017 carles puigdemont entrevistado a catalunya radio 171219093258

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La campanya que el Ministeri de l'Interior va difondre dilluns, amb un decàleg de mesures d'autoprotecció en cas d'atac terrorista, amb el hashtag #QuéHacerEnUnAtentado, està fent parlar molt. No només els sindicats policials han criticat aquest dimarts el ministreJuan Ignacio Zoido, per fer-se acompanyar de Saúl Craviotto, policia medallista i guanyador de MasterChef Celebrity, en lloc dels especialistes antiterroristes de la Policia Nacional, sinó que Carles Puigdemont ha aprofitat la iniciativa per criticar el Govern central per la seva actuació contra el procés després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. 

A través del seu compte de Twitter, l'expresident s'ha fet ressò de la campanya i ha afegit, de forma irònica, "quatre recomanacions". La primera, "no empresonar el polític que gestiona bé", en al·lusió al conseller d'Interior cessat Joaquim Forn.

Notícies relacionades

En segon lloc, "no arraconar el major que ho soluciona eficaçment", en referència a Josep Lluís Trapero.

A més, "no pagar confidents del CNI" i, per últim, "no deixar sense munició els Mossos", dues reflexions que acompanya d'uns titulars periodístics en què s'explica que "el CNI admet que va tenir contacte amb l'imam de Ripoll quan estava pres a Castelló per narcotràfic" i que el "Ministeri de l'Interior deixa els Mossos sense munició".