CAMPANYA ELECTORAL

Rajoy camina ràpid per Barcelona

El president del Govern no falla a la seva cita diària amb l'esport a la capital catalana, on recolzarà Albiol en el tancament de campanya del PPC

Rajoy: últim dia de campanya fent fúting a Barcelona. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Si hi ha una cosa fixa en la vida de Mariano Rajoy són les seves caminades matutines. Allà on va, aprofita els primers rajos de sol per practicar el seu esport preferit. I així ha sigut també aquest mateix matí a Barcelona, on es troba per recolzar el candidat del PPC, Xavier García Albiol, en el tancament de la campanya de les eleccions del 21 de desembre.

Notícies relacionades

Amb el litoral barceloní com a escenari, Rajoy surt en un vídeo penjat al seu perfil de Twitter caminant ràpid per la platja de Sant Sebastià, el moll de les orenetes i el Port Vell. "Es fa de dia a Barcelona i es fa de dia a Espanya. Bon dia a tothom", diu mirant a càmera el president del Govern central.

Rajoy participa aquest dimarts en els últims dos actes electorals dels conservadors: a les 13.30 hores acompanya Albiol en un míting a Girona i a la nit, a les 20 hores, intervé en l'acte de final de campanya del PPC a Barcelona, al pavelló italià de la Fira.