A TWITTER

Polèmica entre C's i Toni Albà per un tuit en què l'actor li diu "mala puta" a "Inés"

El partit taronja titlla les paraules de l'intèrpret d'"insult masclista i fastigós" per intentar fer-los callar

zentauroepp41169257 barcelona  02 12 2017 concert per la llibertat del presos po171212183401

zentauroepp41169257 barcelona 02 12 2017 concert per la llibertat del presos po171212183401 / FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Toni Albà ha insultat Inés Arrimadas a Twitter? En el seu perfil, l'actor ha dit aquest dimarts "mala puta" a una tal "Inés", a qui nombrosos usuaris de la xarxa social han identificat amb la candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat. Protagonista des de fa temps d'altres polèmiques, com el "pregó alternatiu" amb què va intentar contraprogramar el pregó de l'escriptor Javier Pérez Andújar en les festes de la Mercè del 2016, Albà ha publicat el següent comentari a la xarxa social en un intent de prosa:

"Quan la Inés va en ruta, les pilotes fora, xuta, dels fangars en surt bruta, esquitxada, gens eixuta. Es disfressa dins la gruta, en demòcrata es transmuta, somia que vots escruta i crida -meus!- la mala puta".

Ciutadans ha contestat a Albà a través de la xarxa social titllant les paraules de l'intèrpret d'"insult masclista i fastigós".

També la presumptament al·ludida, o no, ha reaccionat a través de la xarxa social: "Avui he rebut una altra mostra de masclisme i d'odi per les meves idees i per liderar una alternativa política per a tots els catalans. Per a desgràcia d'alguns, la meva convicció és més forta que els insults i no, no ens fareu callar, ens escoltareu a les urnes el 21-D". El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha tuitejat el seu suport a la candidata assenyalant als que els insulten que els contestaran "a les urnes".

Notícies relacionades

Albà, per la seva banda, ha assegurat que l'afirmació que vincula les seves paraules amb Arrimadas és "falsa i improcedent". Opinions per a tots els gustos han entrat en el debat a Twitter, que un usuari ha rematat censurant, en tot cas, el masclisme del comentari: "Però la tal Inés ¿és mala puta? ¿És una dona? Perquè tant hi fa si és Arrimadas o no. És una dona".

De fet, no és la primera vegada que l'humorista utilitza la prosa com a fórmula per crear polèmica. A l'octubre, va llançar un altre tuit on citava "Mariano" i "Rivera", i feia un joc de paraules amb "lame" i "la" en ple procés a l'Audiència Nacional per part de la jutge Carmen Lamela contra dirigents independentistes.