Anar al contingut

CAMÍ DE LES URNES

Rovira retreu a Iceta que balli mentre Junqueras és a la presó

"Jo ni declaro la independència ni soc jutge a l'Audiència Nacional", li rebat el líder del PSC

Roger Pascual

zentauroepp41225860 iceta a la ugt bertran171207124835

periodico

A mesura que avança la campanya el to de la contesa política va pujant de temperatura. A poques hores del primer debat televisiu, Marta Rovira ha retret a Miquel Iceta "que fàcil és ballar quan el teu adversari polític Oriol Junqueras és a la presó". La republicana ho ha tuitejat adjuntant els passos de ball del candidat socialista en la seva aparició a El intermedio. El líder del PSC no ha trigat a contestar-li amb contundència.

"Tot el que està passant ens ho podríem haver estalviat si Carles Puigdemont hagués convocat eleccions. El que és frívol i irresponsable és fer-ne responsables els altres. Jo ni declaro la independència ni soc jutge a l'Audiència Nacional. I el que és frívol és no saber quants aturats hi haa al nostre país", ha dit davant la relliscada de la republicana en el cara a cara amb Inés Arrimadas a Salvados

Iceta ha destacat que l'última enquesta, la d'EL PERIÓDICO, situa quatre partits "disputant el primer lloc amb només un punt de diferència i un milió d'indecisos. L'objectiu és guanyar les eleccions, a diferència de fa dos anys que anàvem a salvar els mobles".

0 Comentaris
cargando