VIOLACIÓ DE DOMICILI

La fiscal de Barcelona denuncia un atac a casa seva

Uns desconeguts van entrar a la vivenda que Magaldi té al Pirineu i li van tallar la calefacció i el senyal de televisió

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La fiscal en cap de Barcelona, Anna Maria Magaldi, ha denunciat un atac que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la seva segona residència, ubicada en un poble del Pirineu. Uns desconeguts van entrar a la vivenda i li van tallar la calefacció i van desconnectar l'antena de televisió, després de forçar el traster on guarda la caldera de la vivenda.

Segons han confirmat fonts del ministeri públic, la fiscal ha presentat una denúncia que està sent investigada pels Mossos d'Esquadra.

Notícies relacionades

Els intrusos van causar danys en el sistema de calefacció, el reg per aspersió i els cables de la televisió, i no es van emportar res del domicili, i per això s'investiga si la intrusió en la segona residència de Magaldi pot estar vinculada al paper de la fiscalia en el procés independentista, afegeixen les mateixes fonts.

Precisament, el ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat aquest dimarts al ple del Congrés que s'estan produint pintades, atemptats contra el patrimoni i fins i tot talls de subministrament elèctric en domicilis de jutges i fiscals a Catalunya