"A Soto del Real"

Bassa i Forn, rebuts a l'aeroport del Prat a crits d'"a la presó"

Els dos exconsellers, que havien acompanyat Puigdemont a Brussel·les, van ser increpats per un grup d'ultres

Els exconsellers d’Interior i Treball de la Generalitat, Joaquim Forn i Dolors Bassa / FOTO: ELISENDA PONS - VÍDEO: EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els exconsellers de la Generalitat Joaquim Forn i Dolors Bassa van ser rebuts a l'aeroport del Prat de Llobregat al tornar de Brussel·les per una desena d'ultres que portaven banderes d'Espanya i els van increpar al crit d'"a la presó". Els cessats mandataris del Govern van haver de ser acompanyats per un grup de Mossos d'Esquadra fins als seus respectius vehicles degut a la pressió dels manifestants que els esperaven a la terminal de l'aeroport.

Notícies relacionades

Crits d'"a Soto del Real", qualificant-los de "traïdors" o ironitzant sobre "¿on és la vostra república?" i desenes de banderes d'Espanya van rebre els exconsellers a l'arribar a Barcelona poc després de les 11 de la nit, després d'acompanyar l'expresident Puigdemont en la seva roda de premsa a la capital belga.

A més dels poc més de 10 ultres que van rebre Forn i Bassa, desenes de periodistes esperaven des de primera hora de la nit els exmembres del Govern, amb qui no ha viatjat Carles Puigdemont. L'expresident i els 13 exconsellers del deposat Govern hauran de comparèixer a l'Audiència Nacional dijous, 2 de novembre, i divendres, 3 de novembre.