MADRID

Carmena denuncia la crema de documents dels anteriors alcaldes

La primera regidora de Madrid denuncia que no hi ha dades sobre la seva acció internacional

tecnicomadrid32233115 gra030  madrid  22 12 2015   la alcaldesa de madri

tecnicomadrid32233115 gra030 madrid 22 12 2015 la alcaldesa de madri

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha lamentat que no hi hagi documentació de l'acció internacional dels seus antecessors. "Es va cremar, tot està destruït, no sé per què", ha exposat la regidora en la seva compareixença, a petició pròpia, sobre l'acció internacional de l'ajuntament, amb la qual ha obert la primera sessió plenària del mes.

Carmena ha destacat que en els seus 28 mesos com a alcaldessa ha fet deu viatges internacionals (en farà dos més al novembre), més de cent reunions amb ambaixadors, més de 40 reunions amb personalitats i 47 trobades bilaterals. Aquestes dades no les pot comparar amb les dels seus predecessors perquè quan va arribar al seu despatx es va trobar "amb la sorpresa" que "no hi havia cap documentació, res".

"Tot desaparegut, tot el que havien fet els anteriors alcaldes es va cremar. Tot estava destruït, no sé per què", ha assegurat Manuela Carmena, que ha afegit que amb l'actual llei de transparència això no es podria repetir. 

Abans de Carmena, Madrid ha tingut sis alcaldes en democràcia: Ana Botella, Alberto Ruiz Gallardón, José María Álvarez del Manzano, Agustín Rodríguez Sahagún, Juan Barranco i Enrique Tierno Galván.

 

 

Notícies relacionades